Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 ani

Mihai Constantinescu a murit. Artistul era internat de câteva luni în spital, în comă indusă, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Avea 73 de ani.

Îndrăgitul arist s-a stins la Spitalul Floreasca. El a fost adus la spital în stare gravă, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Cea care l-a găsit şi a cerut ajutorul ambulanţei a fost soţia artistului.

În urmă cu șase luni, în luna mai, Mihai Constantinescu fusese internat la Spitalul Floreasca după ce a suferit un stop cardiac. În cursul nopții a suferit un al doilea, iar apoi a intrat în moarte cerebrală. Anterior, soția artistului declarase pentru Libertatea că starea lui este gravă și a cerut tututor să se roage pentru el. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a spus de asemenea că prognosticul medicilor era rezervat.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani cu handicap își caută prieteni, anunțul pe Facebook: „Vă plătesc 7 euro pe oră”

Cântărețul s-a confruntat ani de zile cu probleme de sănătate la inimă, acesta fiind și operat. În ultima perioadă a avut nevoie de mai multe ori de ajutorul medicilor. În luna martie, Constantinescu şi-a anulat toate concertele după ce a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram