Miracolul vieții: s-a nascut premar si cantarea doar 300 de grame

Copilul s-a născut prematur iar șansele sale de supraviețuire erau foarte puține. Dar el i-a contrazis pe toți.

Un  miracol, în toate sensurile. Aceasta este povestea lui Connor, un băiețel născut prematur în luna iulie a anului trecut.

 

La naștere bebelușul cântărea doar 312 grame, mai puțin decât o cutie de suc. Potrivit Washington Post mărimea lui era comparabilă cu cea a unei inimi umane. Iar tatăl lui îl ținea în palma mâinii, așa era de mic. Șansele de a supraviețui,  erau foarte puține.

 

„Connor este probabil unul dintre cel mai mic copil născut prematur din Statele Unite și a care a reușit să supraviețuiască „, a declarat Dennis Davidson, șeful unității neonatale și pediatrie a Spitalului   Blythedale Children’s Hospital din Westchester,New York.

 

Micul Connor a fost externat din spital marțea trecută și acum este acasă cu părinții lui, Jamie și John Florio. Greutatea lui a devenit normală. Copilul cântărește de fapt de 15 ori mai mult, iar acum a ajuns la aproape 5 kg.

 

 

O poveste cu un sfârșit fericit al acestui copil american. Mama sa, Jamie Florio, în vârstă de 29 de ani, a spus că doctorii și asistentele medicale i-au spus că, deși Connor era cel mai mic copil pe care l-au văzut vreodată, el este și cel mai curajos. Și într-adevăr, copilul a câștigat deja o mare bătălie, primua din viața lui.

 

Te-ar putea interesa și Dorothy, la 12 ani vândută cu 20 de euro: este deja mama a cinci copii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook