Mireasa surprinde mirele care și-a pierdut fratele cu un cadou de nuntă special. Un video emoționat

Simțim întotdeauna lipsa celor dragi, mai ales în ocazii speciale când aceștia nu pot fi prezenți. De aceea, o mireasă s-a gândit să-i facă un cadou special în onoarea frateui decedat al viitorului său mire înainte de a se căsători în Georgia.

Derick Smith a trăit o mare parte a vieții sale fără fratele său mai mic, care a muri la doar 13 ani după un groaznic accident. Încă de când avea doar 10 zece ani, Jake spunea mereu că dacă ar fi ca într-o zi să moară,ar fi dorit  ca organele sale să fie donate cuiva care avea nevoie. Pe scurt, un eșantion de filantropie, atât de tânăr și atât de matur. În plus, Jake, avea inima unui campion. După accident, familia a decis să-i îndeplinească  dorința lui Jake, dându-i inima unei adolescente mai puțin norocoase, Gracie Wilkinson.

Citește și Povestea ”fetiței basketball”: uite-o 10 ani mai târziu. O adevărată forță a naturii !

 

Mireasa Katy a adus-o pe fată care avea în piept inima lui Jack  iar lacrimile au început să curgă șiroaie pe chipul lui Derick când a văzut-o pe Gracie și mama ei mergând încet spre el.

Cei doi s-au îmbrățișat strâns și Derick a spus că este fericit că Jake a putut să o ajute după accident. Apoi, Gracie i-a oferit un cadou incredibil: un breloc pe care, pe o parte a fost gravată o frază despre pierderea fratelui său pe cealaltă parte un ECG  care arăta bătăile inimii care fuseseră cândva a lui Jake…

Gracie i-a adus  bărbatului și un stetoscop, pentru a putea sculta bătpile inimii  fratelui său. O poveste incredibilă, emoționantă și plină de dragoste. Există ocazii speciale care nu pot fi niciodată uitate, iar Derick știe acest lucru foarte bine.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram