Misha a murit, ursul abuzat în circ și pe care toată lumea a încercat să-l salveze nu a supraviețuit

Misha , un urs abuzat de multă vreme prin circuri, a murit din păcate, în ciuda îngrijirii acordate în ultimele două luni într-un  adăpost în Franța. Animalul era închis împreună cu alți doi urși , Bony și Glasha, de către perechea de dresori Poliakov , care au exploatat zeci de ani animalele în expoziții.

 

În septembrie trecut, asociația OneVoice a lansat distribuit imagini groaznice cu acești urși și condițiile în care au fost nevoiți să trăiască . Animalele au fost hrănite cu fructe putrezite și apă murdară  în găleți  murdare și mucegăite și au trăit în cuștile ruginite  cu șobolani. Clădirea în care erau ținuți nu avea uși sau ferestre, astfel încât animalele nu erau protejate de vânt, ploaie și frig . Misha avea labele acoperite de răni netratate și pline de viermi , ceea ce făcea orice mișcare dureroasă și foarte obositoare.

Inuman! Au colorat un câine cu vopsea verde, imaginile șocante care fac înconjurul lumii

Odată cu publicarea imaginilor scandaloase, OneVoice a depus o plângere împotriva proprietarilor urșilor  și a cerut ca animalele să fie transferate. Vizitele și testele efectuate pe urs au arătat imediat starea critică a lui Misha , din păcate suferea de cancer pulmonar . Ieri, o echipă de medici veterinari a fost supus Misha unei operații , dar, din păcate, animalul nu a supraviețuit .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram