Moare de cancer la 30 de ani: „Din cauza covidului, niciun medic nu l-a vizitat de luni de zile”

Tumoarea a fost  diagnosticată prea târziu și a murit. Pirate Dog, un youtuber britanic, a murit de cancer la vârsta de 30 de ani din cauza întârzierilor la sănătatea publică cauzate de covid , care l-au împiedicat să fie diagnosticat cu o tumoare timpurie . Întârzierea în diagnostic și în consecință  în tratament, a fost fatală pentru tânărul care și-a pierdut viața din cauza bolii.

Citește și Chimioterapie suspendată timp de trei luni din cauza Coronavirusului, o mamă moare de cancer la 31 de ani

Totul a început în ianuarie când, din cauza unui accident domestic, a început să simtă dureri puternice în braț. Cu toate acestea, văzând că nu-i trece, s-a adresat unui medic care l-a trimis la un kinetoterapeut. Apoi, a izbucnit pandemia în Marea Britanie, ceea ce l-a împiedicat pe tânărul de 30 de ani să se programeze la specialist pentru a ajunge la fundul problemei. Neglijând simptomele  luni de zile, a reușit să fie examinat în aprilie, când a fost diagnosticat cu cancer de celule germinale , o formă foarte rară.

David, adevăratul nume al youtuberului, a început imediat chimioterapia, care a continuat până în septembrie, dar era deja prea târziu. Boala a progresat luni de zile fără nici măcar un diagnostic și tratamentul a venit prea târziu. Tânărul nu avea nicio dorință de a renunța, îi spunea întotdeauna familiei că nu va înceta să lupte împotriva răului, dar din păcate tumoarea nu i-a dat nicio șansă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 51 = 54