Moarte în ziua de Crăciun: o femeie și cei doi copii ai săi au fost găsiți în agonie pe trotuar

O femeie și doi copii au fost găsiți morți în ziua de Crăciun, după ce ar fi căzut de pe o parcare supraetajată. Cei trei au fost găsiți pe trotuar la baza clădirii, inconștienți, scrie Mirror. Deși au fost transportați de urgență la spital, au fost declarați morți la scurt timp.

Cele trei persoane au fost găsite inconștiente pe trotuarul de lângă Renaissance Parking Garage din Boston, SUA, au spus autoritățile, înainte de a fi declarate decedate la un spital local.

Citește și  Un cetățean chinez a fost condamnat la moarte în Japonia

Autoritățile au demarat o anchetă și vor face și autopsii pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.