Moș Crăciun vorbește cu o fetiță surdă-mută în limbajul semnelor și emoționează întreg publicul VIDEO

Într-un supermarket britanic Moș Crăciun vorbește cu o fetiță surdă-mută în limbajul semnelor și îi emoționează pe toți până la lacrimi

O fetiță și mama ei s-au dus într-un supermarket pentru a se întâlni cu Moș Crăciun în carne și oase. Imediat ce s-a urcat în brațele lui,  mama sa l-a avertizat pe Moșul despre surditatea sa și despre dificultatea  de a vorbi.

Dar tipul acela deștept care știe tot și toate  a început să-i vorbească în limbaj semnelor . Inutil să spunem cât de fericită a fost fetița când a văzut că se poate înțelege cu Moșul !   Sentimentul lor era atât de tangibil, iar fericirea copilului atât de autentică, încât tot publicul care era în jurul lor au rămas  încântați și tăcuți în fața acelui spectacol. Cineva chiar a început să plângă de emoție.

Citește și Ultima noutate a modei nebune în chirurgia plastică: buze ca vrăjitoarele cele rele din desenele animate FOTO

Conversația dintre copil și Moș Crăciun a fost înregistrată de camera foto a centrului comercial și publicată pe pagina lor. Bărbatul care îl juca pe Moș Crăciun lucrase la Middlesbrough Mall timp de patru ani, s-a angajat tocmai pentru capacitatea sa de a comunica cu copii de tot felul, lucrează la o școală pentru copii cu nevoi speciale unde a învățat limba semnelor.

Iată videoclipul emoționant:

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram