Neurologii dau știri alarmante! Femeile trebuie să fie foarte atente!

Neurologii dau stiri alarmante! Femeile trebuie sa fie foarte atente!

După o zi de muncă, corpul nostru este deja obosit iar femeile spre deosebire de bărbați nu se opresc  pentru că ziua lor continuă cu munca de acasă . Care este diferența dintre somnul bărbaților și femeilor? Complexitatea funcției creierului la femei necesită consumuri suplimentare de energie. Jim Horne, profesor la Universitatea Loungborough din Marea Britanie, a declarat:

Lipsa de somn la femei este puternic asociata cu niveluri ridicate de stres psihologică. Femeile sunt expuse riscului de a fi agresive, nervoase și deprimate. ” La bărbați nu există o astfel de legătură.”

S-a însurat cu o rudă de 81 de ani, pentru a evita serviciul militar obligatoriu, un tânăr de 24 de ani are probleme cu justiția

Știm că trebuie să dormim cel puțin 8 ore pe noapte să ne simțim bine în timpul zilei. Dar nu este exact așa. Pentru majoritatea oamenilor este suficient și  doar 7 ore. Cu toate acestea, profesorul Horne spune că : ”Creierul la femei este diferit de celor a bărbaților structura este mai complexă, deci femeile trebuie să doarmă un pic mai mult. ”

De ce creierul femeilor lucrează mai mult?

În comparație cu bărbații, femeile sunt capabile de a efectua simultan mai multe sarcini și în consecință ele utilizează  mai multe zone ale creierului lor în același timp. Deci, recuperarea și odihna durează mai mult , din acest motiv femeile trebuie să doarmă și mai mult.

Profesorul Horne a spus că bărbații, ale căror activități sunt legate de soluția mai multe sarcini, au nevoie de mai multe ore de somn deoarce creierul la bărbați se recuperează mai încet și au nevoie de o cantitate excesivă de somn.

Deci, încercați să dormiți mai mult și să vă încărcați energia corpului pentru ziua următoare!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram