New Jersey, alertă Coronavirus la bordul unei nave de croazieră: patru persoane spitalizate

Nouă alarmă de Coronavirus la bordul unei alte nave de croazieră. De data aceasta urgența a izbucnit pe  Anthem of the Seas de la  Royal Caribbean oprită lângă New York , în statul New Jersey, după ce s-a oprit în China. Patru pasageri au fost transferați la spital pentru a evalua pozitivitatea acestora la Coronavirus 2019-nCoV.

Douăzeci și șapte de persoane  au fost debarcate în această dimineață în Bayonne și au fost puse în carantină pentru câteva ore.

Douăzeci și trei dintre acestea, toți de origine chineză, au fost externați ulterior după rezultatul negativ al testului, în timp ce ceilalți patru au fost spitalizați pentru alte investigații și ca o precauție , a subliniat guvernatorul Phil Murphy. Potrivit New York Post , unul dintre pasageri venea din China și avea febră în timp ce se afla la bordul navei. Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor, organismul guvernamental care se ocupă de sănătatea publică, a făcut cunoscut faptul că grupul care a fost plasat în carantină pentru câteva ore vor fi puse într-un avion și trimiși înapoi în China.

Citește și Coronavirus, numărul deceselor în China a crescut la 722

Compania a anunțat mass-media americană că situația de la bord, în care sunt cazate 4900 de persoane , precum și 1800 de membri ai echipajului, este sub control, după ce toate protocoalele medicale au fost puse în aplicare pentru a face față situației de urgență Coronavirus

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24


Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram