Nou născut abandonat într-o baie pe un aeroport: femeile forțate să facă un examen ginecologic

Un nou-născut abandonat a fost găsit pe Aeroportul Internațional Doha din Qatar. Forțele de securitate și forțele de ordine au oprit femeile care se aflau la Gate și le-au obligat să se supună unui examen ginecologic pentru a afla cine a abandonat bebelușul.

Nou-născutul abandonat pe aeroportul din Doha a fost găsit în baie. Imediat  a început căutarea persoanei responsabile pentru care autoritățile au blocat Gate-ul și au supus forțat femeile, în total 13, la o inspecție ginecologică menită să verifice a cui aparține bebelușul.

Femeile, toate cetățene australiene, au denunțat măsurile luate de autoritățile din Qatar. Mass-media din Australia a raportat că cele 13 femei au fost debarcate din zborurile Qatar Airways pentru a fi obligate să facă un examen ginecologic în interiorul unei ambulanțe aflată pe pista de aterizare. Femeile au raportat că au fost percheziționate fără a fi informate despre fapte . În interiorul ambulanței au fost apoi obligate să se dezbrace și să se supună controlului ginecologic.

Citește și Bebeluș declarat mort: supraviețuiește 6 ore în camera frigorifică a morții

Unul dintre purtătorii de cuvânt ai guvernului australian în această privință a declarat „ este îngrijorător și  inacceptabil tratamentul rezervat acestor pasageri ” și a garantat în cele din urmă că Departamentul de Afaceri Externe a fost informat prin canale diplomatice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 1