Nu reușește să facă pipi în oliță, tatăl vitreg ucide fetița de 2 ani lovind-o de 60 de ori

A fost bătută cu sălbăticie și lovită de 60 de ori de către tatăl ei vitreg până a fost ucisă  doar pentru că la vârsta de doi ani nu putea să facă pipi la oliță. Este violența oribilă suferită de mica Knesnia Dubrovina , o fetiță rusă găsită moartă în iunie în Togliatti, în vestul Rusiei. În timp ce anchetele poliției locale micuța a fost lovită cu furie de Anton Proskurin, noul partener al mamei sale, Zinaida Proskurina  în vârstă de 25 de ani, care, potrivit acuzației știa despre abuzul asupra copilului, dar nu a făcut nimic pentru a-l opri. De fapt, potrivit anchetatorilor, fetița a fost bătută cu luni înainte de episodul care a dus la moartea ei.

 

Sculpturi de pești prea obscene, autoritățile le îndepărtează de pe străzi

Autopsia legistului a stabilit că Ksenia a fost lovită de cel puțin douăzeci de ori în cap și de vreo patruzeci de ori în tot corpul, provocându-i o hemoragie internă care s-a dovedit a fi fatală. Când medicii au ajuns în casa familiei , capul fetei „era îngrozitor de umflat, arăta ca un balon ”, au spus anchetatorii. Mama a sunat la ambulanță, dar numai 24 de ore mai târziu de la faptele îngrozitoare când copilul încetase deja să respire.

Femeia a vrut probabil să ascundă încă odată violența comisă de partenerul ei, deoarece era conștientă de abuzurile care aveau loc de câteva luni, dar nu a făcut nimic pentru a-și proteja fiica. Potrivit anchetatorilor, pentru a ascunde vânătăile pe corpul și fața micuței, mama s-a folosit machiaje. Femeia este în prezent investigată pentru că nu și-a îndeplinit îndatoririle de părinte.

 

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit