O altă mamă inconștientă, un alt bebeluș mort: și-a lăsat fiica de 2 luni în mașină sub soare, două zile mai târziu a plecat la o petrecere

Plină de alcool și droguri, și-a lăsat fiica în mașină la soare. McKinley Garner și-a pierdut viața în Panama City , Florida, pe 2 septembrie, după ce Megan Dauphin , în vârstă de 30 de ani, a uitat-o în mașină. Femeia a fost arestată și acuzată de omucidere agravată pentru moartea fiicei sale, la mai puțin de două luni de la naștere.  Acum, unul dintre prietenii lui Dauphin, care a cerut să nu fie numit, a declarat pentru Metro.co.uk că tânăra de 30 de ani urma să „sărbătorească” weekend-ul după moartea fiicei sale.

„Megan pe care o știam nu ar fi făcut niciodată așa ceva,  așa că întreaga situație este cu adevărat șocantă pentru mine – a spus un prieten ziarului online britanic Metro.co.uk- Tot ce-mi imaginez  este acea fetiță frumoasă înfășurată într-o pătura învelită și a cărei viață a fost sfâșiată din cauza faptului că o mamă și-a lăsat fiica nesupravegheată într-o mașină la soare … ”

Citește și Oroare: un copil de un an trăia închis într-o cușcă printre carcase de animale, familia: ” Este cel mai sigur loc”

Când autoritățile din cadrul șerifului din județul Bay au început să investigheze Dauphin, au găsit accesorii pentru droguri în casa ei care ar fi arătat că tânăra de 30 de ani folosea metamfetamină . Dauphin a fost nevoită să facă un test de sânge, ceea ce ar fi determinat că era „plină” de metamfetamină în ziua morții fetiței . Nu este clar ce făcea mama în timp ce McKinley zăcea murind în mașină.

Rapoartele neconfirmate spun că Dauphin locuia cu familia ei, dar că tatăl ei era la serviciu și sora ei dormea ​​când a lăsat copilul în mașină. Dauphin a fost arestată miercuri și se află acum în închisoarea din județul Bay, unde rămâne până la audierea preliminară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *