O bătrână a încercat să omoare o fetiță crezând că este Gollum din trilogia ”Stăpânul Inelelor”

Acestă întâmplare, parcă desprinsă din filmele de groază s-a întâmplat cu adevărat

Galina Kobzeva, de 69 de ani, originară din Rusia a atacat-o pe micuță cu cuțitul și cu un ciocan, apoi a aruncat-o de la etajul trei. Motivul este absurd! Bătrână a încercat să o omoare pe fiica de cinci ani a vecinilor săi deoarece ar fi confundat-o cu un personaj din trilogia „Stăpânul Inelelor”. Femeia a crezut că fetița era Gollum, o creatură din universul imaginat de scriitorul J.R.R. Tolkien.

Îi cere vecinei să-i țină cutia cu jucăriile sexuale. Din cauza mirosului femeia deschide cutia și are parte de un șoc

Femeia a declarat că nu -și aduce aminte nimic din ceea ce s-a întâmplat, doar că s-a trezit la spital. În ciuda gravității rănilor, Nadia a supraviețuit. În momentul atacului, bătrâna trebuia să o supravegheze pe micuță,   scrie The Sun Fetița a fost internată la spital timp de 4 luni cu răni multile la nivelul capului și fracturi. După ce și-a revenit, fetița le-a povestit autorităților că a strigat după ajutor în timp ce era înjunghiată, dar nimeni nu a părut să o audă.

Nadia a fost salvată datorită unei persoane care a observat exact momentul în care bătrâna a aruncat-o de la etajul trei. Agresoarea riscă 15 ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram