O deșteptare dulce : locuitorii unui oraș din Elveția s-au trezit sub o ploaie de ciocolată

Pare o scenă demnă de cărțile lui Roald Dahl, sau chiar ale fabulei lui Hansel și Gretel. Locuitorii micului oraș elvețian Olten s-au trezit sub o pătură fină de ciocolată dulce în cea mai fină pulbere. Faptul curios a fost descoperit prima dată de un  trecător, care a observat un strat subțire de praf maroniu care s-a depus pe mașinile parcate în zona industrială a orașului. Misterul acestei ninsori dulci și gustoase a fost dezvăluit de compania Lindt & Spruengli, care a anunțat că evenimentul ciudat se datorează sistemului de ventilație rupt, din cauza unei defecțiuni.

Sistemul de ventilație al fabricii Lindt , dedicat prăjirii boabelor de cacao, s-ar fi rupt . Cu toate acestea, praful nu ar fi dăunător sănătății și nici nu ar cauza inconveniente pentru mașini și lucruri. Lindt însă și-a cerut scuze pentru „accidentul dulce” și s-a oferit deja să curețe totul cât mai curând posibil. Între timp sistemul de ventilație a fost deja reparat.

Ryanair anulează un din 5 zboruri între septembrie și octombrie. Care țări vor fi afectate

Anul trecut, Lindt a ajuns pe primele pagini ale ziarelor  datorită unui lot de ciocolată retras din cauza prezenței de plastic în produsul folosit pentru ambalare. Produsul retras de pe piață a fost tableta „Milk Bretzel” , vândută doar în Elveția. Cu toate acestea, consumatorii au fost sfătuiți să nu consume în niciun fel ciocolată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit