O femeie a dat naștere unui copil în avion: ”Naștere la 10 mii de metri înălțime”

Naștere la 10 mii de metri înălțime. O pasageră a născut la 10.000 de metri în timp ce zbura de la Delhi la Bengaluru, în India. Copilul s-a născut pe zborul IndiGo 6E 122, a confirmat compania aeriană într-un comunicat. „ Confirmăm că un copil s-a născut prematur pe zborul 6E 122 de la Delhi la Bangalore. Nu există alte detalii disponibile ” , a declarat pentru Hindustan Times un purtător de cuvânt al companiei aeriană , relatează Independent.

Mama și bebelușul au fost bine îngrijite, potrivit unui al pasager„ Era pe un zbor @ IndiGo6E 6E 122 către BLR, când femeii i-au venit durerile nașterii,  lucru pe care i-a uimit și pe  însoțitorii de zbor ” , a scris pe Twitter Prabhu. „ Au înființat un spital în câteva minute, iar bebelușul a dat primul său plânset la o înălțime de 10.000 de metri. Din fericire pe acel zbor se afla și  Dr. Shailaja Vallabhani ! ”

Citește și Covid în Germania: la Berlin situația riscă să scape de sub control

Imaginile nașterii neașteptate, care a avut loc pe 7 octombrie, arată membrii echipajului PPE ținând bebelușul în brațe. Nu este prima dată când un copil se naște în avion. În septembrie, avionul  EgyptAir MS777 din Cairo către Londra a trebuit să aterizeze de urgență când pasagera yemenită Hiyam Nasr Naji Daaban și-a dat seama că intră în travaliu. Pilotul a deviat ruta spre München, Germania, în speranța că Daaban va putea ajunge la timp la un spital.

Cu toate acestea, viitoarea mamă a născut o fetiță înainte ca avionul să poată ateriza, cu ajutorul unui medic care se afla la bord. Ca răspuns, compania aeriană a spus că copilul va primi zboruri EgyptAir gratuite pe viață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *