O femeie a fost salvata de o puma cu ajutorul unei melodii al grupului Metallica / Video

O femeie a fost salvata de o puma cu ajutorul unei melodii al grupului Metallica

Tânăra Dee Gallant  se plimba prin pădure în Vancouver, Canada, când în cale i-a apărut o pumă. La început a fost fascinată de felină și s-a apropiat să o vadă mai bine. Dar și-a dat seama că nu a fost o idee grozavă.  Puma a început să o vadă ca pe o pradă și a început să o urmărească. După o încercare zadarnică de a alunga, puma femeia a găsit o soluție destul de bizară: a pus melodia  ”Don’t Tread On Me” de la Metallica la volum maxim. Rezultatul? Puma a renunțat la gândul de a servi femeia la prânz și a plecat.

Siberia continua sa arda, este un dezastru: arse 4,3 milioane de hectare de paduri

Întâmplarea a fost povestită chiar de Dee Gallant pe profilul ei de Facebook și a devenit virală în scurt timp. Mass-media americană au contactat-o ​​și au publicat mai multe articole despre întâmplare. O popularitate care a ajuns și la urechile cântărețului  de la Metallica, James Hetfield. Și astfel protagonistul acestei aventuri a împlinit și un vis al său. James a contactat-o la telefon.

”Am văzut într-o postare că muzica noastră v-a salvat viața, doream să vă informăm că suntem extrem bucuroși de acest lucru”, i-a spus James la telefon.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.