O femeie furioasă pătrunde în biserică în timpul unei nunți: „Mirele este soțul meu!” ( video )

Înfuriată, a intrat într-o biserică cu proprii copii pentru a cere întreruperea ceremoniei de nuntă, deoarece mirele era soțul ei. Abraham Muyunda i-a spus soției sale dimineața că se duce în oraș la muncă, dar în realitate lucrurile stăteau altfel. Scena suprarealistă a avut loc într-o biserică catolică din Chainda, în capitala Zambiei, Lusaka, relatează observatorul zambian.

„Omul acela este soțul meu”

Caroline Mubita ar fi auzit despre nuntă de la vecini și a fugit la biserică pentru a pune capăt slujbei. „Părinte, această căsătorie nu poate continua. Bărbatul acesta este soțul meu. Nu știu ce se întâmplă aici” se aude țipând în videoclipul difuzat în aceste ore pe rețelele de socializare. Femeia vizibil înfuriată care pare să aibă un copil legat de spate , este ținută înapoi de un oaspete înainte de a se îndrepta spre altar pentru a protesta direct cu preotul. Mirele este filmat în timp ce-și acoperă fața cu mâinile,  în timp ce simte în mod evident că a făcut o boacănă de zile mari.

Citește și Uganda, copiii Masaka Kids Africana dansează Jerusalema: sunt irezistibil ( video )

Presa locală a raportat că Muyunda lucrează pentru Autoritatea Zambiană pentru Venituri și are trei copii. Potrivit presei locale, el a fost predat poliției locale, deoarece familia decide următorul curs de acțiune. Noua sa mireasă ar fi știut că este deja căsătorit. În statul african Zambia, legea modernă a interzis bigamia, pentru care se poate pedepsi cu până la 7 ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *