O femeie s-a dus să-și tatueze sprâncenele și a primit gratuit alte două

O femeie s-a dus să-și tatueze sprâncenele și a primit gratuit o altă pereche de sprâncene 😆 Această procedură a devenit recent foarte populară printre clienții saloanelor de înfrumusețare. Jamie a vrut să-i surprindă pe cei dragi cu sprâncene noi. Și a reușit ! Cadoul lui Jamie a fost prezentat de fiica ei, care era încrezătoare în procedura la modă de microblading.

Teoretic,  această procedură oferă un rezultat mai natural decât tatuajul sau machiajul. Fiica doamnei Ledbetter a cheltuit 250 de dolari pe cardul cadou. Și iată rezultatul:

4 sprancene

Citește și Fetiță la școală cu lubrifiantul intim al mamei sale: „L-a confundat cu gelul igienizant”

Femeia încearcă totuși să nu iasă din casă, pentru a nu văzută în public. După cum s-a dovedit mai târziu, microblading-ul lui Jamie a fost efectuat de un ”specialist”  fără licență. Procedura în sine a fost foarte dureroasă”, spune ea. „Am încercat să mă liniștesc gândidu-mă la rezultat, dar mă ardea de parcă ar fost o abraziune

Apoi femeia s-a adresat unui profesionist în domeniu, care a promis că o va ajuta pe Jamie. Noul specialist are o vastă experiență în îndepărtarea tatuajelor, așa că Jamie are toate șansele să-și recapete vechea față!

Sursa: Jamie Ledbetter / ABC7 Eyewitness News / WDAF

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook,  Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 77 = 80