O fetiță de două zile a fost găsită abandonată și închisă într-o pungă de plastic cu un cuțit înfipt în spate

O fetiță a fost găsită abandonată în Argentina: fetița, învelită într-o pătură roșie cu albastru și închisă într-o pungă de gunoi, avea un cuțit ruginit înfipt în spate.

Un instructorul de gimnastică în vârstă de 31 de ani, Diego Sebastian Penayo, a făcut descoperirea dramatică. Copila era înfășurată într-o pătură roșie și albastră închisă într-o pungă de plastic și în spate avea înfipt un cuțit ruginit: din fericire, totuși, era încă în viață și plângea.

Citește și: Un bărbat a fost arestat după ce poliția a găsit o sticlă de bere în vaginul soției sale sinucigașe

Tânărul de 31 de ani nu a ezitat să ducă fetița la cea mai apropiată secție de poliție după care a fost dusă de urgență la spital. În ciuda faptului că a fost înfășurată într-o pungă de plastic pentru o lungă perioadă de timp și mai ales în ciuda faptului că a fost străpunsă de un cuțit, fetița a arătat un caracter tare și o dorință de viață incredibile. Prin urmare, medicii au decis să o numească Esperanza. Potrivit polițiștilor, mama ei a abandonat-o imediat după ce a născut-o și i-a provocat rănile prin înjunghiere. Din fericire cuțitul nu a atins niciun organ vital.

Între timp, polițiștii au găsit-o pe mama fetiței și au arestat-o.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit