O mama si-a torturat fiul pana la moarte chiar de ziua lui de nastere: ar fi implinit 1 an

A fost torturat și abuzat de mamă și de concubinul ei chiar de ziua lui de naștere, atunci când ar fi trebuit să împlinească un an.  Micuțul Hoss Wayne Benham, din Cullman, Alabama, SUA, a fost găsit mort cu 89 de răni pe corp, dintre care cel puțin 38 de răni se aflau între gât și cap, provocate de un obiect dur, o bâtă sau un par de lemn.

Potrivit Metro, copilul nu ar fi fost victima doar violențelor fizice dar și violențelor sexuale care continuau de mai multe luni. Faptele datează de acum 5 ani, dar în aceste zile a început procesul pentru Crystal Ballenger și partenerul ei, Jeffrey Hugh Brown. După fapte, cei doi au fost găsiți pozitivi la droguri, inclusiv MDMA și metamfetamină. Cuplul, care a fost arestat imediat, ar putea să fie condamnat la moarte.

Mama isi uita fiica cu handicap in masina: Cristina a murit dupa 5 ore, femeia si partenerul ei acuzati de omor

Autopsia a arătat mai multe semne de violență pe toate părțile corpului copilului, inclusiv a organelor genitale. Experții au fost șocați de starea copilului declarând că moartea copilului ar fi survenit după 36 de ore de agonie. Cei doi monștrii au declarat că băiețelul a murit înecat în vană din cauza unui accident, însă rezultatele autopsiei au demonstrat cu totul altceva.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram