O mamă și-a ucis fiul în vârstă de 4 ani, în timp ce soțul ei face jogging: „L-a spânzurat cu ciorapii de nylon”

Și-a spânzurat fiul în vârstă de 4 ani cu ciorapii ei de nylon în timp ce ei soț este în afara de jogging. O mamă a patru copii a fost arestată sub suspiciunea că și-a ucis fiul cel mic în absența soțului ei. Femeia, care lucrează ca profesor, i-ar fi împiedicat pe bărbat și pe ceilalți copii să intre în casă la întoarcerea lor.

Citește și O mamă și-a pus în vânzare fiica nou-născută cu puțin peste 3000 de euro: „Am vrut să cumpăr o pereche de cizme noi”

Lyubov Melnikova a făcut gestul nebunesc în casa familiei din Pushkino, lângă Moscova, profitând  că rămăsese singură în casă cu fiul cel mic. Dar când soțul și ceilalți copii s-au întors acasă, scrie Mirror , femeia a refuzat să le deschidă ușa, dând naștere unor suspiciuni soțului ei. După ce a spart ușa a găsit copilul atârnând de tavan.

Deși bărbatul a încercat imediat să-l reînvie în timp ce cerea intervenția unei ambulanțe, pentru copil nu s-a mai putut face nimic. În timp ce ceilalți copii și soțul ei făceau totul pentru a-l salva, femeia stătea pe o parte a casei și îi privea fără să spună sau să facă nimic.

Femeia de 43 de ani a fost arestată sub acuzația de crimă, dar nu a fost încă în stare să explice motivele care au determinat-o să facă gestul nebunesc.

Sursa: Daily Mirror 

Foto: VK.com

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *