O pensionară de 80 de ani se căsătorește cu un egiptean de 35 de ani: „Nu stă cu mine pentru bani”

Povestea de dragoste dintre Iris Jones, în vârstă de 80 de ani, și Mohamed Ahmed Irbriham, un egiptean de doar 35 de ani, merge bine. După ce i-a scandalizat pe britanici cu detalii despre viața lor sexuală la televizor, pensionara a formalizat căsătoria și continuă să spună că bărbatul cu care s- a căsătorit nu este o jucărie și mai presus de toate, el nu este interesat de banii ei.

Ea are 80 de ani și el are mai puțin de jumătate din vârsta lui. S-au căsătorit după ce s-au întâlnit pe rețelele de socializare și Iris nu a așteptat mult înainte de a zbura în Egipt pentru a-l întâlni . Mohamed, șomer, a fost acuzat că a profitat de situație, dar insistă că are sentimente sincere pentru Iris. Găsindu-și tinerețea și la 40 de ani după divorțul de primul ei soț, pensionara a fost de acord să se căsătorească cu el.

Citește și Singură în carantină : o studentă în vârstă de 20 de ani a fost găsit moartă în camera de cămin

Cuplul a încercat să se căsătorească în Cairo, dar documentele erau greșite, așa că au amânat data nunții.  Dar acum pot fi considerați soț și soție din toate punctele de vedere, în timp ce telespectatorii britanici a programului ”This Morning”, au rămas cu gura căscată în fața detaliilor privind viața lor sexuală.

„Dacă se căsătorește cu mine va fi pentru norocul meu, dar va fi dezamăgit pentru că trăiesc dintr-o pensie. Nu-mi plac proștii. Sunt sinceră și i-am spus imediat că nu trebuie să fie un profitor ”, a spus Iris. „Nu-mi pasă unde locuim sau cât de bogată sau săracă este, vreau doar să fiu cu Iris. Oamenii cred că sunt cu ea din toate motivele greșite. Sunt gata să plec cu ea oriunde în lume „, adaugă el astăzi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.dailymail.co.uk/femail/article-8928507/Woman-80-marries-Egyptian-toyboy-35-months-shocking-Morning-viewers-sex-stories 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 1 =