O petrecere tematică hard cu pitici, femei cu barbă și animale sălbatice

Zile grele pentru iubitorii de petreceri din întreaga lume . Cel mai recent exemplu în acest sens vine din San Francisco , în Statele Unite, unde poliția a întrerupt o petrecere sexuală care avea loc într-o reședință de lux din cartierul Presidio Heights. Au fost efectuate 71 de arestări , pe lângă confiscarea a doi porci mistreți și opt emu. Potrivit celor raportate de World News Daily Report , poliția ar fi ajuns la fața locului după ce a fost avertizată de vecinii enervați de muzica tare până noaptea târziu și de zgomotul animalelor selective care alergau în curtea lor.

Citește și Maxi orgie cu 50 de persoane pentru realizarea unui film porno : „Au încălcat regulile anti covid”

„Un amestec între grupuri de persoane  și un spectacol de circ” , acestea sunt cuvintele folosite de locotenentul Haroldson pentru a descrie scena la care el și agenții săi s-au aflat în fața structurii.

O petrecere tematică hard – a adăugat locotenentul – pentru oamenii cu fetișuri ciudate. Erau pitici, femei cu barbă, animale sălbatice și o fântână mare în aer liber plină cu 50 de litri de lichid de spermă „. Peste 500 de persoane ar fi fost prezente la petrecere, ceea ce ar fi făcut intervenția poliției foarte complicată : „A fost o operațiune extrem de delicată. Sute de oameni goi care încercau să scape cu emu și mistreți . A fost o scenă foarte haotică

Ofițerii Departamentului de Poliție din San Francisco au arestat în total 71 de persoane cu diverse motivații. Printre aceștia sunt 31 de tineri acuzați de alcoolism și 17 persoane care vor trebui să răspundă în fața tribunalului pentru bestialitate și cruzime față de animale . De fapt, poliția a găsit videoclipuri în care subiecții erau văzuți făcând sex cu animale. În acest caz, riscă până la 15 ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *