O pisică fără stăpân confortează un asistent obosit după 12 ore în spital

O pisică fără stăpân confortează un asistent obosit după 12 ore în spital. Scena este foarte frumoasă iar povestea este și mai frumoasă. Profesioniștii din domeniul sănătății care lucrează pentru a face față pandemiei Covid-19 știu cât de epuizant poate fi munca lor, atât fizic, cât și psihologic. Și tânărul Ahmed Flaty știe asta bine: în timp ce își termină studiile pentru a deveni asistent medical, lucrează într-un spital din Egipt, o țară foarte afectată de pandemie.

După 20 de zile cu ture de câte 12 ore, a luat o pauză  pentru a se relaxa puțin și a primit o consolare cu adevărat neașteptată … de la un pisoi de stradă! Ahmed stătea la intrarea în spital. Pisoiul s-a apropiat de el și s-a urcat în brațele lui oferindu-i toată dragostea. Se pare că știa că asistentul are nevoie de afecțiune și atenție.

Citește și Guatemala, masacrul furtunii Eta: 150 de morți și dispăruți

„A venit, nu mieuna, doar s-a uitat la mine, s-a urcat în poala mea, s-a mai uitat odată la mine și apoi a adormit”, a declarat tânărul pentru Dodo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu: https://www.thedodo.com/daily-dodo/stray-cat-comforts-tired-nurse-on-break-from-hospital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

68 − 61 =