O ursoaică și puiul ei în căutare de hrană se urcă pe un submarin rus: uciși fără milă Video

O ursoaică și puiul ei  au rătăcit zile întregi prin satul rus Rybachiy din Kamchatka în căutarea hranei. Pentru a căuta hrană s-au scufundat în mare și au ajuns la submarinul nuclear Alexander Nevsky ancorat în port, pentru a se odihni.

Odată urcați la bord, urșii stăteau pe punte. Și din acest moment imaginile, răspândite pe canalele de Youtube și Telegram, devin dramatice. Imaginea se schimbă, și din  îndepărtare se aud focuri de armă. La scurt timp, ursoaica și puiul ei cad în apă și se așterne liniștea.

«Nu era altă cale – se aude o voce în videoclip-. Dacă îi urmăriți, vor cutreiera satele. Așa ne luptăm cu urșii în Kamchatka. ‘ Au existat mai multe reacții în urma indignării generale care a găsit spațiu și în ziarele în limba rusă, la care au răspuns cuvintele purtătorului de cuvânt al flotei Pacificului din Marina Rusă. Potrivit declarațiilor publicate agenției Interfax, animalele au fost ucise de un expert cu „o armă de vânătoare specializată”, deoarece au început să aibă „atitudini agresive”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

34 + = 44