O vlogeriță de numai 29 de ani a murit împreună cu cei trei copii ai săi într-un accident de mașină: soțul și copilul ei mai mic sunt în stare gravă

Doliu în Oxford, Marea Britanie, pentru moartea lui  Zoe Powell, 29 de ani, o celebră vlogeriță cunoscută printre mamele britanice, care a avut loc într-un accident de mașină pe A40 în care și-au pierdut viața și trei dintre cei patru copii ai ei , Phoebe  de 8 ani, Amelia, de patru ani, și Simeon, în vârstă de 6 ani. Soțul Josh, de 30 de ani, și fiica cea mică, de 18 luni, au fost singurii care au supraviețuit impactului, iar acum se luptă  între viață și moarte la spitalul John Radcliffe din Oxford .

Martorii oculari au descris scena incidentului „infernal”. Evenimentele au avut loc luni, în jurul orei 21:30, când Subaru-ul argintiu, în care călătorea familia, s-a ciocnit cu o camionetă lângă un pod de cale ferată la vest de oraș pentru cauze care sunt încă în curs de investigare. Șoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a suferit și el răni ușoare, dar nu a avut nevoie de tratament la spital.

Citește și Și-au bătut joc de un băiat afect de autism: i-au dat un cocktail cu clor și l-au lăsat să moară

Zoe a fost o scriitoare și s-a mutat la Oxford cu familia ei din Sheffield în 2014. A produs  reviste pentru proaspetele mame și a creat un blog de succes, urmat de sute de utilizatori online. În ultimele luni, ea s-a mutat împreună cu soțul și cei patru copii la o cazare temporară, după ce locuința lor a fost avariată de un incendiu. Un vecin a declarat pentru ziarul The Mirror:

„A fost o familie minunată au fost foarte activi în comunitatea noastră”. Consiliul Parohial Chinnor, care îi cunoștea bine pe Zoe și Josh, a postat un mesaj pe Facebook: „Suntem cu toții atât de întristați și șocați  de tragicul accident. Biserica comunității a creat un spațiu pentru ca familia să depună flori. Suntem cu toții foarte triști de această pierdere”.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *