Oamenii cu ochii închiși la culoare sunt mai de încredere, spune știința

Un nou studiu de la Universitatea din Orebro tocmai a dezvăluit că,  culoarea ochilor determină personalitatea, asta după ce au analizat irisul a 428 de persoane și raportul cu personalitatea lor.

Studiul a descoperit că,  culoarea ochilor noștri este influențată de aceleași gene care formează lobii noștri frontali, astfel că, anumite comportamente se repetă la persoanele cu aceeași culoare a ochilor.

Doar 2% din populația lumii au ochii verzi. Dar aceasta nu este singura lor raritate !

În special, persoanele cu ochii negrii sunt mai de încredere. Potrivit studiului, persoanele cu această culoare a ochilor sunt percepute ca lideri născuți. Această culoare a ochilor este una dintre cele mai rare și, ca atare, este adesea percepută ca misterioasă, iar oamenii o consideră mai plăcută. Există multă melanină în corpurile acestor oameni și este asociată cu cât de rapid funcționează creierul tău. De aceea, în general, oamenii cu ochii închiși la culoare  sunt deștepți și rapizi atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor.

Potrivit unui alt studiu numit Personalitate și Diferențe individuale, persoanele cu ochi negrii beau mai puțin decât cei cu ochii mai deschiși la culoare și au mai mult talent pentru sport  Mai mult, un articol publicat de Medical Daily a explicat că cei cu ochii negrii sunt considerați, în general, plăcuți. Conform altor studii, sunt persoane dinamice, pline de vitalitate, impulsive și aventuroase. Pe de altă parte, uneori, acestea tind să fie mai pretențioase, mai rezervate și mai misterioase.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram