Oroare în India: 7 bărbați au abuzat de o mamă după ce i-au strangulat fiul de 5 ani

O altă violență teribilă și de neimaginat a avut loc în Buxar , India, unde un grup de șapte bărbați au abuzat de o mamă în vârstă de 28 de ani, după ce i-au strangulat fiul de cinci ani până la moarte sub ochii ei.

Această oroare de nedescris a fost raportată de tatăl victimei  care și-a căutat imediat fiica, nevăzând-o întorcându-se din oraș . În timp ce o căutau,  membrii familiei sale au făcut cea mai atroce descoperire pe care o poate face o familie: victima a fost găsită întinsă lângă un iaz iar lângă ea se afla și corpul fără viață al băiețelului ei.

Citește și Și-a decapitat soția și a mers la poliție să se predea. Bănuia că îl trădează cu un vecin

Conform rapoartelor mass-media locale, femeia se află în prezent la spitalul Sadar. Neeraj Kumar Singh, superintendentul Buxar, a declarat că un prim suspect a fost arestat: se numește Meena Ram  în vârstă de 50 de ani. Acum este căutat și un al doilea acuzat, Bhola Ram , care încearcă în orice mod posibil să se sustragă arestului.

Singh a spus: „Sunt în curs de desfășurare toate căutările pentru arestarea tuturor celor implicați în crimă. Examinarea medicală a femeii a fost efectuată de un consiliu de medici și așteptăm raportul ”. După cum a raportat Times of India , femeia își va face depune o declarație în curtea magistratului luni viitoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *