Oroare în India: un trecător a salvat un nou-născut îngropat de viu, i se vedea doar capul

Descoperirea îngrozitoare a avut loc miercuri dimineață , 11 noiembrie, în India : un nou-născut îngropat de viu, doar capul i se întrezărea.  Din fericire, a fost văzut de un grup de fermieri din zonă și a fost dus la spital unde este internat: nu ar fi în pericol

Copilul a fost îngropat nu departe de o fermă agricolă în câmpurile din Khatima , în statul Uttarakhand , lângă granița cu Nepalul. Salvarea a fost filmată și într-un videoclip filmat de unul dintre cei prezenți, care arată momentul în care copilul este scos din pământ. După alarma fermierilor, mulți alți locuitori din zonă s-au repezit la fața locului pentru a salva nou-născutul.

Citește și Criza provocată de pandemie, a împins un bărbat să-și vândă fiul de numai o lună

Poliția locală , după cum citează unele mass – media din India, a declarat că copilul a fost dus la spital , unde a fost internat. După incident, mulți oameni au mers la spital pentru a cere adopția copilului. A fost demarată o anchetă pentru identificarea celor responsabili.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 34 = 39