Oroare în Pakistan: mamă și fiica de 4 ani torturate și violate timp de trei zile

Poliția pakistaneză a arestat un suspect în cazul violului unei mame și al unei fiice de patru ani, ultimul dintr-o serie de astfel de incidente care au stârnit furie și indignare în țară. Căutările unui alt complice sunt încă în curs de desfășurare, în provinciile Sindh și Balochistan. Cei doi bărbați au adus-o pe mama în orașul Kashmor promițându-i o slujbă, a declarat șeful poliției locale Akbar Ali Channa potrivit Dpa,  apoi a ținut-o ostatică pe femeie și pe fiica ei, violându-le în mod repetat timp de trei zile. Testele criminalistice au confirmat violul și tortura.

Violența a avut loc la câteva săptămâni după moartea unei fetițe de 2 ani în urma unui viol în nord-vestul țării. Aceste incidente au condus la condamnări și proteste din partea politicienilor, avocaților și societății civile, care cer justiție. Ministrul Drepturilor Omului.  Shireen Mazari, a spus că „violul, în ciuda legilor, provine dintr-o mentalitate criminală care continuă să ne devasteze societatea prin încălcarea drepturilor copiilor noștri”.

Citește și Asistentă arestată pentru uciderea a 8 noi născuți: planifica moartea a altor 9

În martie, Pakistanul a aprobat sentința cu moartea pentru infracțiuni sexuale asupra copiilor. Dar, potrivit datelor ONG-ului pentru drepturile omului Sahil, legea a făcut puțin pentru a preveni, această criminalitate. Aproape 1.500 de copii au fost violați în prima jumătate a acestui an.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 57 = 62