Oroare în ziua de Crăciun: un cățel a orbit după ce a fost stropit cu sodă caustică

Acum Oskar este în siguranță, dar, din păcate, va rămâne orb din cauza arsurilor oculare cauzate de soda caustică. Un gest oribil de o violență absurdă care demonstrează încă o dată, de ce este capabilă ființa umană.

În timp ce căutările continuă pentru a se găsi  vinovatul, câinele a fost salvat și îngrijit de medicii veternari al unei asociații  de lângă Bardejov, în Slovacia, unde a avut loc episodul trist. Cineva, în ziua de Crăciun, l-a torturat pe Oskar, redenumit de voluntarii refugiului, orbindu-l cu sodă caustică.

Citește și Copil de 10 ani a fost violat și torturat până la moarte chiar de tatăl lui

S-a făcut plângere împotriva unor persoane necunoscute, dar acum se caută  vinovatul mai ales pentru că nu se știe dacă câinele avea un proprietar sau era un maidanez. Din acest motiv, refugiul lansează un apel pe social media:

„Nu putem găsi cuvintele, nu putem accepta această cruzime. Vă vom ține la curent cu sănătatea lui. Vă cerem informații despre el, poate cineva îl cunoaște  sau știe dacă are un proprietar sau cineva a văzut sau a auzit cine și cum l-a rănit ?! Vă rugăm să ne ajutați! Chiar și privat, anonim … Oskarko este în siguranță și vom face tot ce putem pentru a-l ajuta să uite drama prin care a trecut cu dragostea și atenția noastră … multumim pentru sprijin si gândiți-vă la el ”, scriu voluntarii.

 

Oricine are informații poate contacta asociația AICI

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram