Pakistan: Zohra, o menajeră în vârstă de 8 ani, a fost ucisă în bătaie pentru că eliberat doi papagali

Zohra, o fetiță de opt ani, care lucra ca servitoare în Pakistan , a fost bătută de angajatorii ei , un cuplu înstărit din Rawalpindi, Pakistan. În urmă cu 4 luni, fata a părăsit orașul natal Kot Addu, din provincia Punjab, unde locuia cu familia ei foarte săra că pentru a merge la munca în casa familiei bogate. A fost angajată pentru a avea grijă de copilul lor de un an. Ei i-au promis că o vor duce la școală dar  în schimb, a fost ucisă cu bestialitate.

Zohra a eliberat doi papagali din cușcă: acesta ar fi fost motivul pentru care a fost ucisă în bătaie.

Potrivit presei locale  a fost un accident, fata ar fi dat de mâncare păsărilor iar aceștia au zburat din cușcă. Reacția angajatorilor a fost nemiloasă: au bătut-o și au torturat-o până a murit. Conform primului raport al poliției,  călăii au abandonat-o într-un spital iar medicii au făcut totul pentru a o salva, însă fetița a murit în aceeași zi din cauza rănilor în zona toracică, a feței și ale picioarelor.

Coronavirus, alertă în SUA: tot mai multe persoane fac gargară cu clor

Nu este exclus să fi fost și victima unui abuz sexual. Poliția a trimis mostre pentru a fi analizate pentru a confirma sau nu violența. Poliția i-a arestat pe soții călăi care au mărturisit torturile la care au supus-o pe micuță.  Pârâții sunt acum în arest preventiv. Din cuvintele  acuzatului soții criminali au lovit fără milă ignorând lacrimile, țipetele și rugăciunile fetei.

Pe Twitter s-a răspândit hashtag-ul #JusticeForZohraShah , cerând să se facă dreptate.

https://twitter.com/_taleya/status/1268234444780994560

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit