Pedofil violat și ucis de colegul său de celulă: „Trebuia să înțeleagă ce simțeau acei copii”

Richard Huckle, unul dintre cei mai renumiți pedofili din Marea Britanie, a murit acum un an în închisoarea în care se afla din 2014 pentru violarea a sute de copii. Înainte de a fi ucis în urmă cu 12 luni, pedofilul fusese condamnat la 22 de condamnări cu închisoarea pe viață pentru crimele sale împotriva copiilor cu vârste cuprinse între șase luni și 12 ani, între 2006 și 2014.

Detaliile morții au apărut ieri în instanță: Huckle a fost violat și ucis de colegul său de celulă Paul Fitzgerald, care dorea să-i pună capăt vieții pentru teribilele crime împotriva minorilor comise de pedofil. Criminalul, care îl violase și el înainte de a-l ucide pe Huckle, dorea ca infractorul „să simtă ceea ce simțeau acei copii”, a spus el în instanță.

Citește și Un pedofil a fost umilit și bătut în închisoare de alți deținuți

Fitzgerald a recunoscut că l-a ucis pe Huckle justificându-se cu un fel de „motiv moral”, iar acum a fost condamnat pentru viol și crimă. Un sfârșit oribil pentru unul dintre cei mai odioși  criminali din Marea Britanie: a fost sugrumat până la moarte cu un șnur, după ce a fost violat cu o ustensilă de bucătărie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.thestar.com.my/news/nation/2020/11/20/uk-court-hears-how-paedophile-richard-huckle-was-raped-tortured-murdered-by-fellow-prisoner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

41 − = 34