Pedofilul care a violat și ucis o fetiță de 9 ani cu cloroform, a fost găsit mort în celulă

Suspectul pedofil acuzat că a ucis o fată de nouă ani cu cloroform în timp ce încerca să o violeze, a fost găsit mort în închisoare.

Jeff Beagley, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit fără viață în celula sa din închisoarea județului Mesa din Colorado, luni. Deși a fost transportat de urgență  la Centrul Medical St Mary’s, bărbatul a murit după câteva minute, scrie Metro.

Citește și Sfârșitul tragic al unei fetițe de 9 ani: răpită, violată și ucisă cu cloroform

Medicii legiști nu s-au exprimat încă în privința decesului dar se așteaptă rezulatatele autopsiei și cele toxicologice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.