Peripeția unui turist: adoarme pe saltea în Calabria și se trezește în Sicilia

Aventura cu peripeție pentru un turist în vârstă de 28 de ani care, după ce a adormit pe saltea în Calabria, s-a trezit pe partea opusă a strâmtoarei, aproape de Messina, după 9 ore.
S-a întâmplat ieri după-amiază când un tânăr de 27 de ani din Reggio Calabria, s-a gândit să se bucure de soare și de mare dar să și tragă un pui de somn pe salteaua din apă, așa că s-a îndepărtat de țărm la câteva zeci de metri. La un moment dat, însă, tânărul legănat de valurile mării și mângâiat de razele soarelui a intrat într-un somn profund, scrie presa italiană FanPage

Invazie de aligatori în Florida

În jurul orei 19.45, prietenii și familia au dat alarma autoritpților: tânărul nu s-a întors la mal iar în larg nu se vedea. Salvatorii au început imediat căutările atât pe uscat cât și pe mare. Abia 9 ore mai târziu, când se lăsase seara, în îndepărtare pe mare aproape în Messina, iată că apare și tânărul epuizat, flămând și îngrozit, încă cățărat încă pe saltea.  Din fericire, condițiile excelente ale mării au permis recuperarea imediată a turistului care a fost readus la Scilla și putem să punem pariu că de acum încolo tânărul nu va mai ieși în largul mării fără să ancoreze de mal salteaua !

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.