Petrecere cu sfârșit tragic: un băiețel de numai 3 ani s-a împușcat mortal chiar de ziua lui

O petrecere de ziua de naștere s-a transformat în câteva secunde într-o tragedie. Victima este un băiat de numai 3 ani care s-a sinucis accidental cu o armă găsită în casă. Un alt astfel de incident în Statele Unite, unde accesul ușor la arme duce prea des la tragedii familiale accidentale.

Citește și I-a scos fiul nenăscut din pântec, o mamă și fiul ei uciși de ce-a mai bună prietenă: ”A fost Satana în persoană ”

Povestea tragică a avut loc în Texas, în orașul Porter, la câteva zeci de kilometri de Houston. Sâmbătă după-amiază, un băiețel de 3 ani și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu familia și câțiva prieteni. „În timp ce adulții jucau cărți, au auzit un foc de armă”, a spus șeriful județului Montgomery. L-au găsit pe băiat mort, cu o un glonț în piept. Găsise arma pe pământ, căzută din buzunarul unui membru al familiei. Încercările de a-l salva pe băiețel au fost inutile. Rana i-a d=fost fatală.

După cum relatează și Independent, moartea accidentală a copiilor care găsesc arme și alte arme de foc acasă este, din păcate, răspândită în Statele Unite . Numai în Texas, acesta este al cincilea incident de acest tip în 2020. Conform datelor colectate de asociația Everytown For Gun Safety , care luptă împotriva violenței fără sens și a ușurinței cu care se poate obține o armă în state, bilanțul este tragic :

– 229 împușcături neintenționate care au implicat minori în 2020, rezultând 97 de decese și 139 de răniți;
– 4,6 milioane de minori locuiesc într-o casă cu cel puțin o armă de foc încărcată;
– 16.000 de minori sunt uciși sau răniți în fiecare an cu o armă de foc ;
– în fiecare zi, peste 100 de americani sunt uciși de o armă de foc, aproximativ 37.000 în total;
– 478 de decese neintenționate în fiecare an, inclusiv 40 în Texas.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

25 − = 22