Plajele din Florida, tinta rechinilor: trei persoane atacate in mai putin de 24 de ore

În puțin mai puțin de 24 de ore, trei atacuri de rechin au avut loc în Florida, pe plaja New Smyrna Beach, în  Volusia. În populara stațiune de pe litoral, cunoscută a fi capitala mondială a atacurilor de rechin, trei persoane au fost mușcate de animalele de temut. În niciunul dintre cele trei cazuri, victimele atacurilor nu au raportat din fericire consecințe grave.

Conform rapoartelor CNN, primul atac a avut loc sâmbătă, când surferul Emily Comfort, în vârstă de douăzeci de ani, a fost mușcat de mâna stângă și de încheietură.  Dusă la centrul medical din Halifax, pe plaja Daytona, fata nu era în pericol de viață. Câteva ore mai târziu a fost rândul unui alt surfer, Riley Petrovich, în vârstă de 21 de ani care a fost mușcat pe piciorul drept și îngrijit  direct pe plajă. Tânărul a refuzat să fie transportat la spital.

S-a spanzurat liderul bandei braziliene care a incercat sa scape din inchisoare deghizat in fiica lui

Ultimul atac s-a produs după ce Peter Bourbeau, în vârstă de 51 de ani, a fost mușcat la piciorul drept în timp ce stătea lângă mal. Ulterior, Bourbeau a relatat că rechinul avea aproximativ un metru și jumătate și reușise să-l alunge lovindu-l cu picioarele. Conform datelor din International Shark Attack File din cele 1.441 de atacuri de rechini din Statele Unite începând cu anul 1837, 828 au fost înregistrate în Florida.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram