Porumbei cu pălării de cowboy care zboară prin Los Angeles ? VIDEO

Pălăriile, care par a fi lipite de capul porumbeilor, au provocat îngrijorare în rândul organizațiilor pentru protecția păsărilor, relatează CNN.

„Se puteau vedea câteva pene căzute în lipiciul din jurul pălăriei. Acest lucru ne îngrijorează”, spune Mariah Hillman, cofondatoare a ONG-ului Lofty Hopes.

Organizația care se ocupă de salvarea porumbeilor a încercat să-i prindă pe Cluck Norris și Coolamity Jane, cum au fost botezați cei doi porumbei. Primul are pălărie roșie, cel de-al doilea – roz.

Între timp, locuitorii metropolei îi filmează și fotografiază de câte ori îi văd. Printre aceștia este și Kassandra Flores. Ea spune că nu a crezut cu adevărat că porumbeii cu pălărie există cu adevărat, până când nu l-a văzut pe Cluck Norris lângă casa mamei ei.

Citește și China: șoferul se oprește pentru a lăsa să treacă gâștele, dar cârdul avea 1 km lungime VIDEO

„Prima dată era în fața ușii și am fost încântată, dar a zburat înainte să-l pot filma. Apoi, când plecam, l-am văzut din nou și am reușit să-l filmez”, povestește ea.

Oamenii spun că ar mai exista și o a treia pasăre, cu o pălărie maro, dar Hillman spune că nu poate confirma această informație.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram