Povestea lui Tilly, o tânără curajoasă de 14 ani cu proteste bionice, care va conduce un program

Prima fată britanică care a avut membre bionice imprimate 3D , Tilly Lockey în vârstă de 14 ani, este exemplul viu că, cu determinare orice se poate realiza. Suferind de sepsis meningococic când avea doar 15 luni , Tilly, studentă la Consett, Country Durham, a trebuit să învețe să lupte pentru viața ei de la o vârstă fragedă după ce a contractat o meningită foarte agresivă .

Determinarea tinerei Tilly este greu de ratat și a contribuit la câștigarea locului de muncă de vis. Platforma Sky TV a contactat-o ​​pentru a-i cere să găzduiască FYI: For Your Information , un spectacol de actualitate pentru adolescenți. Tilly va intervieva diverse vedete și chiar premierul Boris Johnson .

Coronavirus, realismul virologului german: „În ciuda vaccinului, va fi aici și peste trei ani. Trebuie să găsim o modalitate de a trăi cu el”

„Este o mare oportunitate pentru mine să vorbesc despre lucrurile care îmi pasă cel mai mult: schimbările climatice, drepturile egale, rasismul și, desigur, sper să pot fi modelul altor copii cu dezabilități că orice este posibil”, a spus Tilly  care vrea să sensibilizeze ceilalți copii cu dezabilități fizice pentru a-și confrunta problemele. Tânăra de 14 ani are chiar talentul de a cânta la pian, ceea ce a determinat-o să câștige numeroase premii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit