Povestea tristă a unei asistente la CNN: „Am văzut pacienți murind spunând că Covid-ul nu există și întrebau de boală au?

Într-un interviu la  CNN Jodi Doering, o asistentă americană angajată pe prima linie în situația de urgență Covid-19, a povestit momentele unor negatori (până la moarte). „Sunt pacienți care mor spunând: Covid nu există, ce boală am?”.

Asistenta subliniază: „Cel mai tragic lucru este să-i vezi murind neîncrezători: continuă să spună că virusul nu există chiar și în timp ce îi ucide. Ultimele lor cuvinte sunt uneori: spune-mi adevărul, ce boală am? ”.

O poveste pe care asistenta medicală  o distribuise pe Twitter. „Am o noapte de odihnă de la spital. Întrucât sunt pe canapea cu câinele meu, nu mă pot abține să nu mă gândesc la pacienții Covid din ultimele zile. Există încă cei care nu cred că virusul este real. Îți spun că trebuie să existe un alt motiv pentru care sunt bolnavi. Te cheamă pe nume și te întreabă de ce trebuie să porți toate aceste „lucruri”, deoarece Covid nu este real. Da. Se întâmplă cu adevărat ”,scrie în tweet-ul său Jodi Doering.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://edition.cnn.com/videos/us/2020/11/16/south-dakota-nurse-intv-newday-vpx.cnn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 6 =