Privea apusul soarelui cu iubita lui: un vânător îl împușcă din greșeală și îl ucide

Un tânăr de 18 ani din SUA a fost ucis cu un glonț de pușcă trasă accidental de un vânător în timp ce privea apusul soarelui cu iubita lui în parcul din statul Nockamixon, Pennsylvania. Tânărul, Kasono Kutt, a fost împușcat în ceafă și a murit pe loc.  În aceste ore, polițiștii locali încearcă să-l găsească pe bărbatul care l-a împușcat, urmând și mărturia iubitei victimei, care a asistat la scenă.

Fata le-a spus anchetatorilor că, imediat după incident, a văzut un bărbat îmbrăcat în uniformă de vânătoare portocalie deschisă, la intrarea pe o poteca la aproximativ 500 de metri distanță.

Citește și Spitalele pline din cauza Coronavirusului, un bărbat de 42 de ani bea 8 beri și-și scoate singur dinții

Parcul în cauză este cunoscut în zonă pentru că nu este doar o rezervație naturală cu un lac, ci și pentru că este permisă vânătoarea în unele zone. Kasono Kutt hotărâse să-și ducă iubita acolo la o plimbare romantică. La sfârșitul zilei, se opriseră pentru a privi apusul soarelui. Fata a spus poliției că dintr-o dată a auzit o împușcătură și tânărul s-a prăbușit la pământ.

Potrivit procurorului Matt Weintraub, care investighează cazul, a fost „un accident tragic provocat de un vânător care nu a observat unde trage”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,    Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 88 = 89