Proprietara unui magazin de îmbrăcăminte caută hoți cu experiență !

Proprietara unui magazin de îmbrăcăminte din Regatul Unit a adoptat o abordare neconvențională pentru a preveni furtul.

Femeia, care a ales să rămână anonimă, a angajat hoți experți care au încercat să intre și să fure din magazinul ei și apoi să explice cum au făcut, astfel încât să poată întări măsurile de siguranță împotriva hoților. Proprietara a publicat acum câteva luni  o ofertă de loc muncă care a devenit repede virală.  Oferea hoților 50 de lire pe oră (aproximativ 55 de euro).

Persoanele angajate au trebuit să „viziteze” magazinul său în mai multe ocazii timp de câteva săptămâni și apoi să pregătească un raport despre toate lucrurile pe care le-au furat și modul în care au făcut.

O mamă și-a ucis copiii după ce iubitul ei i-a cerut să devină a doua soție

„Caut un hoț profesionist care să m ajute la evidențierea problemelor de securitate din magazinul meu ”a scris proprietarul magazinului.

”De când mi-am deschis magazinul în 2013 și am suferit numeroase furturi în fiecare an în ajunul Crăciunului în ultimii cinci ani. De la începutul lunii noiembrie, magazinul devine mai frecventat și devine mai dificil de monitorizat cine intră și sine iese din magazin. Hoții fură obiecte de pe rafuturi iar eu pierd milioane de lire sterline în fiecare an .Nu-mi pot permite să las lucrurile să rămână așa „, a adăugat ea.

Antreprenoarea a explicat că a vrut să înțeleagă mai bine modul în care funcționează hoții, pentru a îmbunătăți securitatea magazinului: de exemplu prin schimbarea aspectului magazinului sau poziționarea camerelor de supraveghere sau chiar modul în care personalul său interacționează cu presupușii hoți.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram