Rămâne însărcinată cu amantul și luni de zile își ascunde fiica într-un dulap: „Speram că va muri de foame”. Fetița este pe moarte

O mamă și-a închis fetița nou-născută într-un dulap sperând că va muri de foame . Fetiță se luptă între viață și moarte după ce a fost găsită pe moarte într-un dulap  într-o stare de subnutriție severă . Mama a recunoscut că speră că fetița va muri de foame, explicând că micuța nu era nici așteptată și nici dorită.

Citește și Un copil de un an și jumătate a murit în spital după ce i-au făcut testul Covid: testul nazal i-a rupt nasul

Povestea cumplită vine din Rusia, în regiunea Sverdlovsk. Se pare că femeia, deja mama altor doi copii, nu și-a dorit această fiică și a închis-o într-un dulap. Fetița reușise să supraviețuiască datorită resturilor de apă și mâncare pe care i le aducea fratele ei mai mare. Descoperirea șocantă a fost făcută de un prieten al femeii care, în timpul unei petreceri în interiorul apartamentului pentru ziua de naștere a unuia dintre cei mai mari copii, a auzit zgomote ciudate venind din garderobă și a descoperit-o pe fetița înăuntru.

Potrivit presei The Sun , tânăra de 37 de ani a rămas însărcinată cu amantul ei. Femeia a avut o aventură cu un bărbat căsătorit imediat  după ce a divorțat de soțul ei. Luni întregi și-a ținut sarcina ascunsă, nefăcând niciodată la controale medicale și a născut în secret de toată lumea. Cu toate acestea, el nu ar fi avut inima să o omoare pe micuță așa că a trăit ținând-o ascuns și, conform spuselor poliției, în speranța că ea va muri de foame.

Singurul care știa despre copil era fratele mai mare care, totuși, fusese amenințat de femeie să nu spună niciodată nimic. Fetița a fost dusă imediat la spital în condiții extrem grave, în timp ce mama este internată într-o clinică de psihiatrie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *