Rania, vedeta TikTok care suferea de îmbătrânire prematură, a murit la 16 ani

Rania, o vedetă franceză TikTok care suferă de îmbătrânire prematură, a murit la vârsta de 16 ani  .  Anunțul a fost făcut de prietenul youtuber gamemixtreizeoff, cu care fata împărtășise numeroase videoclipuri de mare succes pe platforma îndrăgită de tineri.

Rania suferea de  sindromul Hutchinson-Gilford, cunoscut și sub numele de progeria, care nu numai că a făcut-o să pară mult mai în vârstă decât vârsta ei, dar i-a provocat deformări la nivelul craniului și membrelor. Moartea ei a fost urmată cu numeroase condoleanțe pe rețelele de socializare, unde era bine cunoscută. Numai pe TikTok, ea a avut în jur de  871.000 de adepți și prin canalul său de Youtube, Didek 74, cu 317.000 de abonați, a trimis mesaje de speranță și bună dispoziție în fiecare zi, inspirându-și fanii să dea tot ce este mai bun din ei în toate.

Citește și Un ”vindecător” a profitat de o fetiță cu probleme psihice pentru a o abuza: linșat de familie și de mulțimea furioasă

Înmormântarea va avea loc în Haute-Savoie în această după-amiază, în conformitate cu regulile anti-Coronavirus. „Exemplul său va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre”, au scris sute de mii de utilizatori pe rețelele de socializare.

 

Rania a fost considerată un simbol al rezistenței, entuziasmul pentru viață și caracterul ei i-au permis să-și depășească boala, nu numai pentru ea însăși, ci și în fața lumii. Adolescenta a avut o disfuncție genetică severă cunoscută sub numele de progeria, o boală foarte rară caracterizată prin apariția îmbătrânirii premature la copii, care afectează un copil la fiecare 4-8 milioane de nașteri. Există în jur de 70 de copii afectați de acest sindrom la nivel mondial .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *