Record de noi cazuri în Germania: niciodată nu s-au înregistrat atât de multe

Peste 6.600 de noi cazuri de coronavirus au fost confirmate în ultimele  24 de ore în Germania. Niciodată nu au fost atât de multe. Bilanțul a fost oferit de Institutul Robert Koch care vorbește despre alte 6.638 de noi infecții, cu peste 1.500 mai mult decât cifra zilnică publicată ieri (5.132) și alte 33 de decese. La sfârșitul lunii martie, Germania a a ajuns la cel mai mare număr de   aproximativ 6.300 de cazuri confirmate în 24 de ore.

Dar acum se efectuează mai multe teste: de la mijlocul lunii august, peste un milion de teste pe săptămână. Și, potrivit Institutului, rata de pozitivitate a crescut semnificativ în comparație cu numărul de teste efectuate. De fapt, a trecut de la 0,74% la sfârșitul lunii august la 2,48% în săptămâna dintre 5 și 11 octombrie.

Citește și Franța, Macron închide Paris și alte 8 orașe de sâmbătă, timp de 4 săptămâni

De la începutul urgenței medicale, 341.223 de persoane au rezultat pozitivi pentru Covid-19 în Germania, unde numărul deceselor a ajuns la 9.710. Pe de altă parte, aproximativ 284.600 de persoane s-au vindecat după contractarea infecției.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *