Richard Huckle, cel mai nemilos pedofil din istorie ucis cu 71 lovituri de cuțit: „Acuzat de 71 de violuri”

Richard Hunckle în vârstă de 33 de ani a fost arestat pentru că a abuzat sexual de 71 de copii, dar a fost ucis în închisoare. Pedofilul în serie din Regatul Unit, a fost condamnat la 22 de condamnări pe viață și a fost ucis în celulă după ce a fost înjunghiat de 71 de ori, numărul victimelor nevinovate cărora  le-a distrus viața”. Știrile au fost date de presa locală care ne amintește de unul dintre cei mai groaznici prădători sexuali din lume.

Trei surori adolescente au mărturisit că și-au ucis tatăl ”violator pedofil” cu ciocan și cuțit

 

Huckle fusese investigat  inițial de poliția australianădupă și apoi  de anchetatorii britanici. El  a fost găsit vinovat de cel puțin 71 de violuri și abuzuri comise asupra copiilor cu vârste cuprinse între câteva luni și 12 ani  în Malaezia. Țara în care monstrul a trăit câtva timp ascuns în haine de învățător și misionar protestant.

Pedofilul a acționat în principal în cele mai sărace cartiere din Kuala Lumpur, departe de zgârie-nori care arată averea și imitația Occidentului de-a lungul orizontului din capitala Malaeziei. În acele cartiere periferice Huckle a violat copii ani întregi, între 2006 și 2014, de când avea doar douăzeci. Ani în care, în spatele fațadei freelancerilor sau voluntarilor, angajați de ONG-uri pentru activități filantropice, precum și de Consiliul Britanic pentru a organiza cursuri de limba engleză.  El a profitat de fapt de accesele la orfelinate, case, mahalale, diverse instituții pentru a continua vânătoarea sa neobosită împotriva acelor copii neajutorați.

Se filmează având raporturi cu fiul ei de 4 ani și vinde filmele pedofililor. Mama arestată

Aproximativ 200 de băieți și fete au ajuns în mâinile lui. Cel mai în mare dintre copii avea 12 ani iar cel mai tânăr doar șase luni… aproape nou-născuți. Acțiuni dezgustătoare care eset dificil să le scriem darămite să le imaginăm. Din păcate aceste acțiuni perverse au fost confirmate prin documente, fotografii și videoclipuri.  Imagini care au   împietrit anchetatorii și pe care însuși pedofilul le-a publicat pe un ”Dark web” împărtășindu-le cu alți pedofili. Detalii groaznice de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic și sfaturi sau indicații pentru potențiali pedofili.

Printre cele mai revoltătoare detalii care au apărut din dovezile strânse de către investigatori este un post scris le-a înghețat sângele în vene: „Am câștigat jackpotul, o fetiță de 3 ani îmi este devotată ca un câine.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram