„Risc de dezastru umanitar”, invazia zonei 51 a fost anulată

Invazia zonei 51 a fost anulată. Cel mai așteptat eveniment al anului, programat pentru 20 septembrie, care a început cu o propunere în glumă a lui Jackson Barnes și s-a extins ca un plan real de invazie pe o pagină de Facebook („Storm Area 51”), nu se va face iar motivele sunt legate de siguranța oaspeților.

În 2 milioane de persoane au spus că sunt gata să participe la eveniment și ideea a ajuns să îngrijoreze  chiar și guvernul american. Purtătorul de cuvânt al Forțelor Aeriene SUA a invitat pe toți să „nu se apropie” de baza aeriană Edwards – unde se află Zona 51 – iar fanii evenimentului au optat pentru o altă idee.

NASA, alarmă asteroid: „Un asteroid uriaş ar putea lovi Terra în decembrie”

Astfel s-a născut „Alienstock 2019”, un festival amenajat în micul oraș Rachel din Nevada, care ar fi trebuit să fie „Woodstock” al entuziaștilor de extratereștri. Cu toate acestea, potrivit unui comunicat de presă pe site, evenimentul a fost anulat. Se pare că,  cauzele s-ar datora proastei planificări și lipsei măsurilor de securitate luate de compania proprietară. ”

Prin urmare, „Alienstock” s-a transformat din nou, devenind „Area 51 Celebration Party”, eveniment care va avea loc pe 19 septembrie într-o sală de evenimente din Dowtown Las Vegas și va alterna concerte de muzică electronică și artiști „tematici”.

Vestea a dezamăgit unii fani, care s-au plâns pe grupul de la care a pornit totul. „Sunt atât de supărat, că am programat zborul în  20 , vineri dimineață!”, Scrie Z, care acum nu este în măsură să participe la concertul care va avea loc pe 19.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram