Rusia, bilanțul coronavirusului nu este real: mult mai mare decât cel declarat- Video

În Rusia , luni 16 octombrie, s-au înregistrat potrivit Ministerului Sănătății,  442 de noi decese de Covid-19 . Date care nu sunt convingătoare, având în vedere imensitatea teritoriului și numărul mare al populației. Pentru a demonstra că există ceva în neregulă cu numerele oficiale, au fost publicate câteva videoclipuri pe web din morgile spitalelor rusești. De fapt, acestea sunt pline de cadavre îngrămădite una peste alta pe podele murdare care nu pot fi îngropate în mod rapid.

Videoclipul alarmant a fost difuzat de postul de televiziune CNN . Imaginile au fost realizate în spitalul Ulyanovsk , la aproximativ 900 de km est de Moscova. În fundal, se poate auzi vocea unui bărbat, care, potrivit celor raportate, ar trebui să fie membru al personalului medical. „ Așa sunt nopțile noastre. Oribil ” , spune el. Și continuă: „ Așa ne ucide Covid-19 pe toți ”.

Citește și Un băiețel de 5 ani a rămas orfan după ce coronavirusul i-a ucis ambii părinți în numai 3 luni

Prin urmare, există multe îndoieli cu privire la discrepanța dintre datele oficiale și cele reale referitoare la decesele din Covid-19 în Rusia . ” Cred că cifra reală este de cel puțin 130.000 de decese ” , a declarat Alexey Raksha, fost statistic al guvernului. În mod oficial, însă, au fost declarate doar 33.000. Estimarea se bazează pe diferența dintre excesul de decese comparativ cu anul trecut în perioada dintre aprilie și noiembrie. Ar fi aproximativ 170.000 . Prin urmare, expertul atribuie 80% dintre decesului virusului.

Deși guvernul rus nu ia măsuri relevante, între timp epidemia se desfășoară rapid, provocând un număr tot mai mare de decese, iar sistemul de sănătate se prăbușește.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://cnnespanol.cnn.com/2020/11/17/cuan-grave-es-la-crisis-de-covid-en-rusia-las-morgues-llenas-de-gente-y-un-exceso-de-muertes-cuentan-una-historia-mas-oscura-de-lo-que-sugieren-las-cifras-oficiales/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 6 = 1