Rusia: un baraj abuziv s-a prăbușit într-o mină de aur: 15 morți

Cel puțin 15 mineri au murit în urma prăbușirii unui baraj într-o mină de aur din regiunea rusă Krasnoyarsk, la 160 de kilometri sud de Krasnoyarsk, în centrul Siberiei, a anunțat Ministerul rus de urgență, citat de agenția de știri Tass. . În total, 14 persoane au fost spitalizate, trei în stare gravă, a specificat ministerul sănătății. Operațiunile de salvare sunt în desfășurare, iar comisia de anchetă a deschis o anchetă pentru încălcarea reglementărilor de securitate.

Un bebeluș de 6 luni împușcat în piciorușe: imaginea care amintește de toate ororile războiului și cât de norocoși suntem

Apa a măturat bungalourile în care locuiau minerii. Prăbușirea barajului, cauzată de ploile abundente recente, a avut loc la ora locală 6:00, în apropierea așezării Schetinkino, de-a lungul râului Seyba. Era o structură dărăpănată și abuzivă, construită fără un proiect și fără permisele necesare, a raportat un oficial al administrației locale, Yuri Lapshin.

În 2009, 75 de persoane au murit într-un accident la cea mai mare uzină hidroelectrică din țară, în regiunea sibiană din Khakassia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram