S-a spanzurat liderul bandei braziliene care a incercat sa scape din inchisoare deghizat in fiica lui RoMondoNews24

S-a spanzurat liderul bandei braziliene care a incercat sa scape din inchisoare deghizat in fiica lui

Clauvino da Silva, liderul bandei braziliene care în weekendul trecut a încercat să scape dintr-o închisoare de înaltă securitate, deghizat în fiica lui de 19 ani, completă cu o perucă și o mască de silicon, a fost găsit mort în celula sa dăn penitenciarul Gericinò. , la Rio de Janeiro. Potrivit unor surse ale Secretariatului Administrației Penitenciare (Seap) din Rio, citate de mass-media locală, Silva (42 de ani și cunoscut sub numele de „Baixinho” ), s-ar fi spânzurat cu o așternutul în celula închisorii. A fost condamnat la 73 de ani de închisoare pentru trafic de droguri.

Liderul unei bande braziliene s-a deghizat in fiica sa ca sa evadeze din inchisoare

Sâmbăta trecută, prizonierul, legat de Comanda Vermelho (Comanda Roșie), principala organizație criminală din Rio, a fost oprit de gardieni în timp ce încerca să iasă din închisoarea deghizat, în fiica sa, Ana Gabriele, care venise să-l viziteze.

Autoritățile au anunțat deschiderea unei anchete cu privire la moartea sa.

Timp de 9 zile o mama si-a lasat copiii sub trei ani singuri in casa fara apa si mancare

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.